IT-services & VOIP-telefonie

klaas.meganck@mega-doc.com

www.mega-doc.com

0473 46 00 17

054 51 52 53

Schipstraat 2, 9550 Sint-Lievens-Esse

Member

Klaas Meganck

22 jaar geleden heeft Klaas zijn vader MEGA-doc, een IT-bedrijf opgestart. Ondertussen hebben ze een relatie opgebouwd met distri in de medische & labo sector. Hierdoor zijn ze expert in het samenstellen van de juiste configuraties, testen en valideren van toestellen, samenwerken met nationale en internationale spelers,.. Om hun kwaliteit te onderstrepen gaan ze zelfs ieder jaar voor hun ISO-certificaat!

Daarnaast legt MEGA-doc de focus op KMO’s en zelfstandigen in de vorm van IT-services & VOIP-telefonie. Na enkele jaren terwerkgesteld te zijn voor andere bedrijven en ervaring opdoen in de supply-chain was de tijd rijp voor Klaas om mee in het bedrijf te stappen

Wat doet MEGA-doc?

  • IT-projecten voor medische & labo distri. Hier maken ze plug-and-play pakketten voor die internationaal in labo’s en hospitalen geïnstalleerd worden. Vooral workstations, printers, schermen,..
  • Ondersteuning voor KMO’s en zelfstandigen met IT-services & hardware. Een service die steeds een totaaloplossing is en vooral op maat van de klant is.
  • VOIP telefonie in combinatie met telefooncentrales in de cloud. Naast telefonie proberen ze de klant te begeleiden in een optimaal gebruik van de talloze mogelijkheden van VOIP-telefonie en integraties.
  • Het doel van onze IT- & VOIP-projecten is om de klant te doen werken naar hun volle potentieel & te laten schitteren in waar zij goed in zijn.

www.mega-doc.com