Skip to main content

FAQ

Waarom bestaat bedrijvigheid?

Bedrijvigheid is ontstaan uit een enorme goesting voor ondernemerschap en netwerking. Gelijkgestemden samenbrengen om te leren van en met elkaar, dat is het doel.

Hoe we dit doen?
Door op regelmatige tijdstippen samen te komen met een vaste groep. Zo creëren we een vertrouwelijke sfeer, waarin we open onze valkuilen en successen met elkaar kunnen delen. Daarnaast organiseren we ook trainingen door experts en opleidingen over hot topics, om bij te blijven in hetgeen leeft bij ondernemers.

Oh en daarnaast amuseren we ons vooral !

Waarom zijn er open en gesloten meetings?

Tijdens de Open Bedrijvigheid sessies verwelkomen we graag bezoekers in onze vaste groepen. De bezoekers nemen deel aan de hele meeting, krijgen de kans zich voor te stellen aan de volledige groep en lunchen uiteraard mee. Op deze manier kunnen bezoekers zien hoe het er hier aan toe gaat en hoe wij de dingen hier aanpakken.

De Member Meetings zijn gesloten meetings met onze vaste leden. Zij kennen elkaar én elkaars bedrijf al goed. Hierdoor ontstaat er een vertrouwelijke band en kunnen we elkaar nog beter vooruit helpen. Tijdens deze meetings focussen we ons harder op training en opleiding over thema’s die onze leden zelf kiezen.

Kan ik 1x komen proberen?

UITERAARD !

Iedereen kan komen kennismaken tijdens een open sessie of open event.
Haal alles uit de kast om jezelf voor te stellen, zorg dat je honger hebt en breng een grote portie ondernemende goesting mee.

 

Bekijk onze kalender voor de komende open sessies.

Waarom zijn jullie een bedrijf en geen VZW?

Bij Bedrijvigheid willen wij onze leden maximaal kunnen laten focussen op ondernemen, leren en groeien.

Er zijn bij ons geen andere verantwoordelijkheden, taken of verplichtingen verbonden aan het lidmaatschap. Om de focus te behouden nemen wij deze taken graag uit handen, wat mogelijk gemaakt wordt door onze bedrijfsstructuur.

Waarom betalen we lidgeld?

Het lidgeld dekt alle kosten voor de meetings van een volledig jaar. Hierin zitten alle lunches, opleidingen, Bedrijvigheid-events, trainingen, … . Afhankelijk

Daarnaast heb je als vast lid ook extra voordelen, zoals kortingen op bedrijfsuitstapjes, gebruik van co-workingspaces, netwerklocaties en events van HIER.

 

Hoeveel kost het om deel te nemen aan bedrijvigheid?

Je kan je als bezoeker inschrijven om een open sessie bij te wonen. We vragen hiervoor een bijdrage voor de lunch, dranken en locatie van 29 EUR excl. BTW .

De hartelijke ontvangst met open armen krijg je er zomaar bij, WELKOM !

Ben je overtuigd van onze werking en alle voordelen voor jouw onderneming? Super !
Een vast lidmaatschap kost 1.950 EUR excl. BTW, met een ICT-bijdrage van 75 EUR. Hiervoor kan je een jaar lang elke tweewekelijkse sessie van jouw gekozen groep bijwonen, met trainingen, opleidingen, lunches, … .

 

Close Menu

Over ons

Bedrijvigheid V.O.F.
Albert Lienartstraat 24 bus 1
9300 Aalst

hallo@bedrijvigheid.be
0470/59 08 90