Skip to main content

Silvia Pauli

Zaakvoerder

HIER.

HIER. is ontstaan uit het idee om een plek te creƫren waar ondernemers een op en top customer experience kunnen beleven. Uit onze ervaring weten we dat dit in deze tijden heel erg zeldzaam is. Vandaar dat wij er alles willen aan doen om ervoor te zorgen dat werken, trainen, vergaderen, ontmoeten in HIER. 100% plezier is!

Onze locatie in het prachtig herenhuis van het voormalig koetshuis zorgt voor een unieke sfeer. Samen met een super service zorgen we ervoor dat je nog nergens anders zal willen werken. We zijn ideaal gelegen tussen het station van Aalst en de Utopia.

Ben je op zoek naar de plek om je bedrijf groot te maken? Ben je de files beu? Een plek in de buurt van Brussel en Gent? Wil je graag in de buurt werken? Of ben je veel onderweg en zoek je een plaats om tussendoor te werken? Of net gestart met je nieuw bedrijf en wil je graag andere ondernemers ontmoeten en samenwerken? Ben je het beu om alleen te werken? Op zoek naar je eerste bureau? Zoek je een plek om vergaderingen te doen? Ben je op zoek naar een plek waar je opleidingen kan organiseren of volgen?

0470 98 17 00

Albert LiƩnartstraat 24, 9300 Aalst
silvia@hier.eu
www.hier.eu
Close Menu

Over ons

Bedrijvigheid V.O.F.
Albert Lienartstraat 24 bus 1
9300 Aalst

hallo@bedrijvigheid.be
0470/59 08 90